Til forside
Tilmeld klasse
Log-in

Undervisning

Med sjov pædagogik og kreative værktøjer håber vi i Københavns Malerlaug – et fællesskab af 400 malervirksomheder i Storkøbenhavn – at du som lærer vil være med til at skabe en kønnere folkeskole med et arbejdsmiljø, der fremmer både trivsel og indlæring.

Vi vil gerne åbne dine og dine elevers øjne for, hvad farver kan gøre for jer. Og derfor har vi udviklet nogle materialer, som du kan bruge til at lave et undervisningsforløb.


"Farvernes ABC”
"Farvernes ABC” er et kompendium, der indeholder 100 særligt udvalgte, indbyrdes kombinerbare farver, man næsten ikke kan komme galt af sted med. Farverne er udvalgt af eksperten, maleren og faglæreren Søren Scheffmann fra Syddansk Erhvervsskole. I kompendiet indgår en let tilgængelig gennemgang af farvernes symbolske og psykologiske betydning.

Mappen er i A4 størrelse lavet i kraftigt materiale, med pratiske skilleblade og alle de håndopstrøgne ark til nemt tages ud, nr du skal arbejde med farverne.

Mappen gennemgår de forskellige forhold, der er af stor betydning at få afdækket inden man starter med at male et rum.
Det kan være lysforhold, byggestil, overflade og eventuelle givne farver.

Farvekollektionen koster 1875 kr. excl. moms og kan bestilles ved at kontakte Københavns Malerlaug her.


Den gratis e-bog "Farvernes ABC - en introduktion til farvelære"
Faglæreren Birgitte Smakjær og grafikeren Svend Høgh har udviklet en e-bog på 33 sider med en pratisk gennemgang af farvelæreren.
Bogen er gratis og kan downloades direkte her fra www.farvernes-ABC.dk. Materialet er både en teoretisk gennemgang af farvelære samt en række sjove og spændende hands-on opgaver, der nemt kan tilpasses enkeltvist og på flere niveauer.

Hent e-bogen "Farvernes ABC - entroduktion til farvelære" her.