Til forside
Tilmeld klasse
Log-in

Om Københavns Malerlaug


Københavns Malerlaug blev stiftet i 1622 og er kort fortalt et fagligt fællesskab af mere end 400 bygningsmalervirksomheder og et mindre antal skiltefabrikanter og -malere.

Vores mission er at skabe et fagligt fundament for vores medlemsvirksomheder foruden at være et centrum for netværk. Men vores omverden har også glæde af Københavns Malerlaug.

Med denne konkurrencen "Vind en total makeover af dit klasselokale" vil vi skabe opmærksomhed om det miljø, du og dine elever skal trives i.

Du kan læse mere om København Malerlaug på www.kbh.malerlaug.dk

I er velkomne med spørgsmål, forslag og kommentarer om www.farvernes-abc.dk til vores "hotline” på telefon 33 15 55 05, mellem kl. 10 og 16.

Vær opmærksom på, at konkurrencebidrag skal være indsendt senest torsdag den 29. april.

De heldige vindere får direkte besked, og klasseværelserne bliver istandsat i ugerne 20 og 21 i 2010.

Generering af viden
Københavns Malerlaug er – og vil gerne være – kendt for at udvikle og formidle faglig viden. Målgruppen er ikke alene laugets medlemmer, men i mindst lige så høj grad fagets kunder. Vi tror på, at jo mere viden, vi besidder i fællesskab, jo bedre kvalitet kan vi opnå.

Laugets Maletekniske Udvalg formulerer og gennemfører med jævne mellemrum projekter, der oftest munder ud i tekniske artikler, små pjecer eller hele rapporter. Projekterne bliver til på efterspørgsel fra medlemmer eller kunder, eller udvalget falder selv over problematikker, det kunne være spændende at se nærmere på.

Projekterne har gennem årene omfattet lige fra en katalogisering af "byens farver" til test af spartelprodukter.

Mest aktuelt, ud over projektet "Farvernes ABC",  er laugets to vinduesprojekter, som du kan læse om på laugets hjemmeside ved at klikke her.
Københavns Malerlaug
Amaliegade 31, 1256 København K
T 3315 5505 • F 3315 5648
Farvernes-abc@kbh.malerlaug.dk
www.farvernes-ABC.dk