Til forside
Tilmeld klasse
Log-in

Tilmeld klasse

 
Det er nemt at deltage i konkurrencen!
Man behøver ikke nødvendigvis at hive flere undervisningsdage ud af kalenderen!
Næsten alle har et kamera, ellers sidder der et i de fleste mobiltelefoner.
Tag op til 2 billeder, der bedst viser, at jeres klasselokale trænger til et besøg af Erik Peitersen og Københavns Malerlaug.
Herefter skal I ”fortælle os” med en tegning eller model, hvordan I godt kunne tænke jer, at jeres klasselokale så ud efter besøg af Erik Peitersen og Københavns Malerlaug.

Lad fantasien få frit løb!
I må tegne, lave modeller, bruge smarte computer programmer - bruge alle de farver, I vil.
Ja, kun fantasien sætter grænsen!
Scan jeres tegning eller tag et billede af jeres tegning eller model og upload det på hjemmesiden sammen med billederne af jeres triste klasselokale.
I tekstfeltet kan I indsætte en tekst der beskriver, hvad I har indsendt.
I kan skrive, hvorfor I mener jeres klasselokale trænger til en MAKEOVER, hvad I savner mest i jeres nuværende klasselokale, og hvordan jeres drømme-klasselokale ser ud.

Trænger I til inspiration!?! Så kan I med fordel gøre brug af vores undervisningsmateriale, der ligger til gratis download på hjemmesiden her.
 
I kan og må godt tilmelde jeres klasse konkurrencen og senere ”uploade” billeder og farveforslag

Hvem kan deltage?
Alle folkeskoler indenfor postnummer 1000 til 2990 samt 3400, 3500 og 3520.
Hvis jeres skole ligger inden for disse postnumre og stadig mangler på listen, så kontakt da venligst Københavns Malerlaug på tlf. nr. 3315 5505 mellem kl. 10.00 og 16.00 eller på farvernes-abc@kbh.malerlaug.dk

Opret bruger
Når du har udfyldt nedenstående formular og klikket på "opret bruger", modtager du en verificerings-mail på den email-adresse, du har opgivet. I denne email er der et link du blot skal klikke på - dette aktiverer din tilmelding. Herefter kan du logge in og uploade jeres bidrag til konkurrencen, med jeres e-mail og selvvalgte adgangskode.


Opret bruger

Tilmeld klasse

E-mail: *
Adgangskode: *
Adgangskode igen: *


Bruger information

Kontakt navn: *
Skole: *
Klasse: *
Adresse: *
Post nr. & by: *
Telefon: *